swaggiebieberstory

Direktlänk till inlägg 14 juni 2013

1 - Getting your love.

Av Justin Bieber Noveller - 14 juni 2013 16:45

 

 

Lily's perspektiv:


Jag går ut genom skolans entré och ett stort leénde bildas på mina läppar. Äntligen sommarlov! 10 veckor utan plugg, 10 veckor utan bekymmer.
"Lily!" hör jag en bekant röst skrika. Jag vänder mig om och möts av en stor kram som jag glatt besvarar. "Det är äntligen sommarlov! Tänk vad roligt vi ska ha det!" piper Fay och hoppar runt i cirklar av glädje.
Fay är min allra bästa vän som jag känt sen jag var runt 4 år. Hon är nu 17 som jag så vi var lika gamla när vi för första gången träffades.Vi har aldrig bråkat eller någonting och vi berättar allt för varandra, verkligen allt. Till och med våra djupaste hemligheter. Hon har varit min bästis i ungefär 13 år nu så jag vet att jag kan lita på henne och hon vet att hon kan lita på mig. Hon är kusin till Justin Bieber, popstjärnan som alla pratar om. Även känt som mitt ex.
"Ska vi gå och köpa glass för att fira att det är sommarlov?" säger jag glatt. Fay nickar ivrigt. Vi springer till Fay's bil och kastar in våra väskor i baksätet. Fay sätter sig snabbt som blixten i förarsätet och startar bilen. "Vänta på mig dumbo" skrattar jag och sätter mig i passagerarsätet bredvid henne och sedan kör vi iväg.

"En kula med päronsmak i en bägare och en kula med chokladsmak i strut tack" säger Fay till mannen bakom glassdisken. Han nickar och börjar genast skopa upp en kula päronglass i en bägare och en kula chokladglass i en strut och ger dom sedan till oss. Jag tar glatt emot struten medan Fay tar bägaren. "Det blir 50kr tack" säger mannen och flashar oss ett riktigt sexigt smile. Både jag och Fay blev tomatröda i hela ansiktet. Jag tar fram en hundralapp och skulle precis ge den till mannen bakom disken innan Fay stoppade mig. "Jag betalar" säger hon med munnen full av glass. Jag rycker på axlarna och skrattar.

"Så vad vill du göra under sommaren då?" frågar Fay mig och tar en sked med glass och stoppar in i munnen. Jag rycker på axlarna. "Jag har ingen aning, pappa jobbar för fullt och mamma också. Så jag tycker du och jag kan typ resa någonstans" säger jag och Fay håller med och nickar instämande. "Ja.. Nu är bara frågan vart vi ska åka" säger Fay och äter det sista som finns kvar av sin glass. "Vi löser det, vi kan åka på en spontan resa när vi vet ett ställe vi kan åka till" mumlar jag och kastar små bitar från mig glasstrut till ankorna som är en bit bort.


Justin's perspektiv:

 

"Justin kom nu, alla väntar på dig" ropar Usher från korridoren. Jag stannar upp mitt i mitt hotellrum och letar med min blick efter något att ha på mig. Jag drar på mig ett par svarta mjukisbyxor och en vit v-ringad t-shirt och går sedan till spegeln i badrummet. Jag drar fingrarna snabbt genom håret och tar på mig mina röda supras. Jag springer smått ut genom dörren och vidare ner till hissen som är lite längre bort. Där står mina bakgrundsdansare, Usher och några fler. Vi ställer oss i den lilla trånga hissen och åker ner mot matsalen. Jag känner hur paniken försöker tränga sig fram i den trånga hissen. Jag tar ett djupt andetag och blundar för att lugna ner mig. "Justin vi är snart nere, relax bro" säger Usher lugnt och lägger sin hand på min axel. Jag nickar snabbt på huvudet.

När hissen väl stannar så tränger jag mig snabbt förbi alla och tar några djupa andetag. Äntligen ute ur den där trånga hissen, nästa gång tar jag trapporna. Vi alla går vidare till matsalen för att äta frukost. Vi går förbi dörren till entrén där massor av beliebers står. Mina beliebers. Jag vill bara gå ut dit och ta några foton med dom, eller i alla fall säga hej. Men jag visste att det bara skulle bli ännu mer kaos då. Jag vinkar till dom med ett leénde på läpparna innan jag går vidare.

"Nu är jag hur mätt som helst" stönar jag och glider ner ännu mer på stolen och lutar mitt huvud bakåt. "Då är vi två" flinar Usher som sitter framför mig. Han klappar belåtet på sin mage och kollar på mig. "Så Justin.. Snart ska du ju ta en paus från BelieveTour. Har du bestämt vad du vill göra då än?" säger Usher och torkar sig med en servett runt munnen. Jag suckar och skakar på huvudet.


_______________________________________________________________________________________

Första kapitlet ute. Vet att det kanske är lite långtråkigt men det är svårt att få till en bra början. Men jag hoppas att ni gillade det, ni får gärna kommentera vad ni tycker! Nytt kapitel kommer ut senare ikväll eller imorgon.

// www.swaggiebieberstory.bloggplatsen.se

 
 
Ingen bild

Emilia

14 juni 2013 22:39

Meeeer :D <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Justin Bieber Noveller - 19 juni 2013 11:43

Kommer upp ett kapitel ikväll runt 21:00-23:00 då jag har haft ganska mycket att göra. Var inte hemma igår och idag ska jag också iväg. Sen ska jag iväg från torsdag till måndag typ så ska försöka skriva så många kapitel jag hinner och göra tidsinstä...

Av Justin Bieber Noveller - 17 juni 2013 19:46


Previous:  Jag tar snabbt på mig ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne och går sedan ut ur mitt rum och ner för trappan. Fay sitter på soffan och kollar på tv. Jag går mot henne och sätter mig i hennes knä. "Förlåt för hur jag uppförde mig fö...

Av Justin Bieber Noveller - 16 juni 2013 10:51


Previous:  "Gubben, jag tänkte att nu när du ändå är ledig så kanske du vill följa med mig, Jasmyn och Jaxon till New York och hälsa på din kusin Fay?" säger mamma glatt. Ett stort leénde bildas på mina läppar. Det var längesedan jag träffade Fay. ...

Av Justin Bieber Noveller - 15 juni 2013 06:51


Previous:  "Nu är jag hur mätt som helst" stönar jag och glider ner ännu mer på stolen och lutar mitt huvud bakåt. "Då är vi två" flinar Usher som sitter framför mig. Han klappar belåtet på sin mage och kollar på mig. "Så Justin.. Snart ska du ju t...

Presentation


Getting your love.
Lily och hennes bästis Fay har precis fått sommarlov. Dom ska spendera en hel del tid tillsammans, det Lily inte vet är att Fay's kusin Justin som är Lily's ex kommer på besök..

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards