swaggiebieberstory

Direktlänk till inlägg 16 juni 2013

3 - What did she want?

Av Justin Bieber Noveller - 16 juni 2013 10:51

Previous: 

"Gubben, jag tänkte att nu när du ändå är ledig så kanske du vill följa med mig, Jasmyn och Jaxon till New York och hälsa på din kusin Fay?" säger mamma glatt. Ett stort leénde bildas på mina läppar. Det var längesedan jag träffade Fay. Hon och jag har alltid roligt tillsammans, vi hittar alltid på någonting roligt att göra och vi har så lätt att prata med varandra om exakt allt! "Ja absolut, när åker vi?" svarar jag. "Vi åker om en vecka".
Det han inte visste var vem som också bor i New York nu för tiden..


 


2 dagar senare.


Justin's perspektiv:


Jag lägger i mina kläder i min resväska som ligger på sängen. Jag slänger snabbt i alla skor och allt annat där i också. Jag sätter mig på resväskan och stänger den då den var överfull av saker. Min blick kollar runt i rummet för att se om jag glömt något, när jag packat klart så greppar jag tag i handduken som ligger på soffan och går med snabba steg in till badrummet. Jag tar av mig kläderna och lägger dom vid handfatet innan jag går in i duschen.


"Justin planet åker om 1 timme så du måste skynda dig!" skriker Usher från korridoren. Varför måste han alltid skrika?! Jag kollar mig snabbt i spegeln och rättar till min tröja och går fram till min säng och tar min resväska. Skorna har jag redan på mig. När jag kommer ut i korridoren står alla redan och väntar på mig, som vanligt! Det är alltid jag som är klar sist. Vi alla springer mot hissen och går in, förutom jag. Jag klarar inte av det där trånga utrymmet. "Vi ses där nere, jag tar trapporna" mumlar jag snabbt och går vidare en bit till trapporna och springer snabbt ner.


"Är alla här?" frågar Usher och kollar runt på planet. Alla var här så nu kunde planet lyfta. Jag gillar inte att flyga. Jag är alltid nervös när planet ska lyfta, man riskerar ju sitt liv varje gång man är där uppe i luften. Jag blundar när jag känner att planet börjar lyfta, hjärtat dunkar 500 gånger snabbare än vanligt, just nu vill jag bara hem till min familj. Det var över 1 månad sen jag träffade dom sist. Jag vet, jag borde vara van.. Men att vara borta från min familj är det jobbigaste jag vet.


Lily's perspektiv:


"Hej det är Fay" hör jag Fay säga. Jag kollar mot henne och höjer på ena ögonbrynet. Fay viftade handen mot mig och fortsatte att prata. "Hej Pattie, det var längesen!" Jag stelnar till när jag hör namnet Pattie. Justin Bieber's mamma. Mina tankar fylls med bilder av Justin, mitt ex. En person som jag inte träffat på över 2 år ungefär. Killen som sårade mig så enormt så jag inte kunde leva med mig själv ett tag, jag blev deprimerad och det var tack vare honom. De orden han utalade om mig, mot mig, sättet han behandlade mig. Jag känner hur min hud blir alldeles knottrig. Jag smeker min vänstra arm och kollar rakt fram på den vita väggen i mitt rum och försvinner in i mina egna tankar helt.


"Lily, mår du bra?" viskar Fay i mitt öra och kramar om mig. Jag kollar mot Fay och möter hennes blick. "Vad ville hon?" mumlar jag och drar fingrarna genom håret. "Nej ingenting speciellt, hon undrade bara hur det var med mig och så" säger hon och sätter sig på min sängkant. Jag suckar och lägger mig på sängen och drar täcket över huvudet. "Du Lil, du kan inte bli sådär så fort jag pratar med någon som känner Justin.." mumlar hon och drar väck täcket från mitt ansikte. "Justin är faktiskt min kusin och jag kan inte undvika alla som känner honom bara för att du inte gillar honom.." säger hon kollar på mig. Jag förblir tyst och kollar upp på taket. Fay suckar och reser sig upp. "Kom sen när du inte är sådär barnslig" säger hon innan hon går ut ur mitt rum och stänger dörren efter sig.


Jag tar snabbt på mig ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne och går sedan ut ur mitt rum och ner för trappan. Fay sitter på soffan och kollar på tv. Jag går mot henne och sätter mig i hennes knä. "Förlåt för hur jag uppförde mig förut.." mumlar jag. Fay nickar. "Det är lugnt" säger hon och zappar bland kanalerna. Jag flyttar mig från hennes knä och sätter mig ner bredvid henne i soffan. "Kan vi inte hitta på något?" frågar Fay och stänger av tv:n. "Visst kan vi det, vad vill du göra?" säger jag och möter hennes blick. Hon reser sig upp och rycker på axlarna.

_______________________________________________________________________________________

Vad tycks? Några/något kapitel kvar sen kommer det hända mer!

Kommentera.

 
 
Ingen bild

Rebecka

16 juni 2013 12:17

MER! DU ÄR GRYM PÅ ATT SKRIVA, ÄLSKAR DIN NOVELL.
SNÄLLA LÄGG UPP ETT TILL KAPITEL IDAG ORKAR INTE VÄNTA! DU ÄR GRMY!

Justin Bieber Noveller

16 juni 2013 12:18

Haha aww, tack så mycket!
Kan försöka att få upp ett till kapitel idag, vi får se om jag hinner. Måste renskriva lite på det kapitlet först. Men tack för att du gillar novellen! :D Kram.

 
Ingen bild

Fanny

17 juni 2013 00:06

Ny läsare här jao. Hahahah. Men det var jätte bra :)

 
Ingen bild

Emilia

17 juni 2013 09:56

Ååh jag älskar novellen !!
Snälla ett till kapitel idag ? :)

Justin Bieber Noveller

17 juni 2013 12:28

Tack så mycket! Ett till kapitel kommer komma upp senare idag! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Justin Bieber Noveller - 19 juni 2013 11:43

Kommer upp ett kapitel ikväll runt 21:00-23:00 då jag har haft ganska mycket att göra. Var inte hemma igår och idag ska jag också iväg. Sen ska jag iväg från torsdag till måndag typ så ska försöka skriva så många kapitel jag hinner och göra tidsinstä...

Av Justin Bieber Noveller - 17 juni 2013 19:46


Previous:  Jag tar snabbt på mig ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne och går sedan ut ur mitt rum och ner för trappan. Fay sitter på soffan och kollar på tv. Jag går mot henne och sätter mig i hennes knä. "Förlåt för hur jag uppförde mig fö...

Av Justin Bieber Noveller - 15 juni 2013 06:51


Previous:  "Nu är jag hur mätt som helst" stönar jag och glider ner ännu mer på stolen och lutar mitt huvud bakåt. "Då är vi två" flinar Usher som sitter framför mig. Han klappar belåtet på sin mage och kollar på mig. "Så Justin.. Snart ska du ju t...

Av Justin Bieber Noveller - 14 juni 2013 16:45


    Lily's perspektiv:   Jag går ut genom skolans entré och ett stort leénde bildas på mina läppar. Äntligen sommarlov! 10 veckor utan plugg, 10 veckor utan bekymmer. "Lily!" hör jag en bekant röst skrika. Jag vänder mig om och möts av en s...

Presentation


Getting your love.
Lily och hennes bästis Fay har precis fått sommarlov. Dom ska spendera en hel del tid tillsammans, det Lily inte vet är att Fay's kusin Justin som är Lily's ex kommer på besök..

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Skapa flashcards